“De waarheid is, dat alles wat is, was en zal zijn, in ons zit”

 
– Daphne Brouwer

“Vaak handelen we uit emotie, terwijl we juist meer vanuit ons gevoel mogen handelen”

 
– Daphne Brouwer

“We zien dingen niet zoals ze zijn, We zien dingen zoals wij zijn”

 
– Anai’s Nin

"Hemel op aarde kun je niet vinden, maar is een beslissing om te nemen"

 
– Happiness

"Soms krijg je een flinke klap, als ze jou niet zien zoals je jezelf ziet"

Met iedere klap leer je beter leven. Want leven is vallen en opstaan. Zonder pijn wordt er niets gevoeld. Zo is ook het leven dat je leeft. Als je denkt dat je hier voor de gein bent, dan doet het pijn als de roze wolk verdwijnt. Soms ben je bang om te vallen en wil je stil blijven staan. Toch zal je dat nooit kunnen, want de aarde draait en jij draait toch wel mee.

– André Groote

"Wij worden blijer van vriendelijkheid en oprechtheid.”

"Denk aan het verleden. Droom van de toekomst. Maar leef nu!"

voor rust & balans in het leven

Spiritual Wellness by Daphne; waar het welzijn van de mens centraal staat, een ware body en soul experience. Vroeger wist ik al snel dat ik anders tegen de dingen aankeek dan een ander. Een vreemde eend in de bijt. Ik wist dingen die ik niet zou kunnen weten. Ik herkende plekken waar ik nog nooit geweest was…

voor rust & balans in het leven

Spiritual Wellness by Daphne; waar het welzijn van de mens centraal staat, een ware body en soul experience. Vroeger wist ik al snel dat ik anders tegen de dingen aankeek dan een ander. Een vreemde eend in de bijt. Ik wist dingen die ik niet zou kunnen weten. Ik herkende plekken waar ik nog nooit geweest was…