kies jouw moment

Woorden alleen zijn niet genoeg om je laten horen en voelen wat Spiritual Wellness voor je kan betekenen. Het meest krachtige hulpmiddel is fysiek contact waar woorden ter ondersteuning zijn. Met fysiek contact ervaar je een niet te omschrijven emotie:

– Een stroming van energie –

een helende en bevrijdende ervaring

Door mij volledig op jou te concentreren en gebruik te maken van massagetechnieken en -materialen, bereiken we jouw bewustzijn voor een helende en bevrijdende ervaring. Denk aan een innersound klankschalen, Ayurvedische , mindfullness,  energetische of een Access Bars massage.

je doet het uiteindelijk helemaal zelf

Op het moment dat wij contact leggen, wordt het mogelijk dat onvermoede krachten aan het werk gaan in jouw lichaam. Het resultaat is dat jij jouw eigen pad kunt gaan volgen. Ik houd je alleen vast en geef je een zetje in de goede richting. Je doet het uiteindelijk helemaal zelf.

innersound klankschalen massage

Klankschalen geven een klank en een trilling wanneer je ze aanslaat of aandraait. Hiermee zorg ik ervoor dat je in een meditatieve staat komt. Oftewel we komen in jouw onderbewustzijn voor een helende en bevrijdende ervaring.

ayurvedische massage

Bij een Ayurvedische massage beginnen we met een opgieting. De massage voer ik uit op jouw voeten, rug en schouders. Het hoofddoel is om spanning en stress te verminderen. Je ervaart tijdens en na de massage een intens gevoel van rust en vitaliteit.

energetische massage

Een Energetische massage is een bijzondere manier van ontspannen en om écht tot rust te komen. In korte tijd doe je op een daadkrachtige manier nieuwe energie op. Jouw spieren zullen ontspannen, de geest komt (meer) tot rust en energieblokkades worden verwijderd.

mindfullness massage

Ben je op zoek naar meer balans in het leven of in jouw lichaam? Door samen een connectie te maken, bereiken we de balans die je wilt tijdens een Mindfullness massage. Het doel is om het hier en nu te voelen. Het meest krachtige hulpmiddel hierbij is fysiek contact om de connectie tot stand te brengen.

access bars massage

Access Bars is er voor diegene die meer rust, ruimte en ontspanning wil ervaren. Voor zowel het lichaam als de geest. Deze massage richt zich op de drukpunten in je hoofd om je als het ware te resetten. Het doel is om barrieres te verwijderen in je denkpatronen en in je gedrag, zodat je je vrijer voelt.

maak een reservering voor jouw moment

Iedereen verdient een moment voor zichzelf. Maak nu een reservering bij Daphne’s Spiritual Wellness en ontdek de oase van rust en kalmte. Een oase waar jij de aandacht krijg die je verdient. Voor het snelste en meest persoonlijke antwoord klik je op onderstaande button (alleen mobiel) of mail naar welkom@daphnesspiritualwellness.nl.

voor rust & balans in het leven

Spiritual Wellness by Daphne; waar het welzijn van de mens centraal staat, een ware body en soul experience. Vroeger wist ik al snel dat ik anders tegen de dingen aankeek dan een ander. Een vreemde eend in de bijt. Ik wist dingen die ik niet zou kunnen weten. Ik herkende plekken waar ik nog nooit geweest was…

voor rust & balans in het leven

Spiritual Wellness by Daphne; waar het welzijn van de mens centraal staat, een ware body en soul experience. Vroeger wist ik al snel dat ik anders tegen de dingen aankeek dan een ander. Een vreemde eend in de bijt. Ik wist dingen die ik niet zou kunnen weten. Ik herkende plekken waar ik nog nooit geweest was…