betekenis van het leven

We zijn allemaal druk met ons eigen wereldje. Onszelf bezig aan het houden met de dagelijkse taken, zoals het huishouden, het werk en/of het zorgen voor de kinderen. Steeds meer ontmoet ik mensen die meer rust en balans in het leven zoeken. Mensen die vragen hebben over de diepere betekenis van het leven; het ‘waarom’ in het leven. Het erover hebben brengt al veel mensen meer rust en balans. Niet alleen omdat ik het er met ze over kan hebben… Vooral omdat ze een gelijke hebben gevonden waarmee ze het over die betekenis van het leven kunnen hebben.

wat we de wereld te bieden hebben

Het mooiste wat ik terugkrijg uit de gesprekken, is dat simpelweg mijn aanwezigheid al een positief effect heeft op hun leven. Om erachter te komen wat de betekenis van het leven, jouw leven, heeft, is het belangrijk om te weten wat we eigenlijk de wereld te bieden hebben. Zo ben ik erachter gekomen dat door mijzelf te zijn, ik de wereld meer dan genoeg te bieden heb.

kom terug bij wie je eigenlijk bent

Om weer tot onszelf te komen en helder te krijgen waar we eigenlijk mee bezig zijn, kan een spirituele massage hierbij helpen. Samen duiken we de diepte in om te kijken waar jouw innerlijke zelf zich verschuilt. Het boegbeeld van Daphne’s Spiritual Wellness is niet voor niets Dölma Kö Batö; het pad naar een inspirerende wereld. Een pad dat leidt naar oase waar je kunt genieten van de rust en de kalmte. Laat je meenemen naar een wereld van mindfulness. Word bewust van jouw eigen kracht en bevrijd jezelf van onnodige ballast.

op zoek naar jouw betekenis van het leven

Woorden alleen zijn niet genoeg om je laten horen en voelen wat Spiritual Wellness voor je kan betekenen. Het meest krachtige hulpmiddel is fysiek contact waar woorden ter ondersteuning zijn. Hiermee ervaar je een niet te omschrijven emotie. Jij gaat jouw eigen pad volgen. Onthoud dat ik je alleen vasthoud en je een zetje in de goede richting geef. Dat is wat je gaat ontdekken in een spirituele massage bij Daphne’s Spiritual Wellness.

voor rust & balans in het leven

Spiritual Wellness by Daphne; waar het welzijn van de mens centraal staat, een ware body en soul experience. Vroeger wist ik al snel dat ik anders tegen de dingen aankeek dan een ander. Een vreemde eend in de bijt. Ik wist dingen die ik niet zou kunnen weten. Ik herkende plekken waar ik nog nooit geweest was…

voor rust & balans in het leven

Spiritual Wellness by Daphne; waar het welzijn van de mens centraal staat, een ware body en soul experience. Vroeger wist ik al snel dat ik anders tegen de dingen aankeek dan een ander. Een vreemde eend in de bijt. Ik wist dingen die ik niet zou kunnen weten. Ik herkende plekken waar ik nog nooit geweest was…